Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Аманда Сийфрид и Тайлър Суифт с предложение за участие във филма "Клетниците"

Аманда Сийфрид и Тайлър Суифт с предложение за участие във филма Клетниците
Новата холивудска надежда Аманда Сейфрид и поп звездата Тейлър Суифт получиха предложение да се включат в новата екранизация на класиката на Виктор Юго - "Клетниците".
Cinefish.bg

Артисти
Аманда Сийфрид и Тайлър Суифт с предложение за участие във филма "Клетниците"

06.01.2012, 11:10  |   Видяна: 5768  |   avtora.com  |   АРТИСТ

Новата холивудска надежда Аманда Сийфрид и поп звездата Тейлър Суифт получиха предложение да се включат в новата екранизация на класиката на Виктор Юго - "Клетниците".

Новата холивудска надежда Аманда Сейфрид и поп звездата Тейлър Суифт получиха предложение да се включат в новата екранизация на класиката на Виктор Юго - "Клетниците".Киноверсията ще е в жанра "мюзикъл", като с реализацията й ще се заеме британският режисьор Том Хупър, който помним от хита на предходните "Оскари" - "Речта на Краля".

Макар да не е официално, се предполага, че Сейфрид ще се превъплъти в персонажа на Козет, докато Суифт – в този на Епонин, за чиято роля по-рано претендираха имена като Скарлет Йохансон, Ивън Рейчъл Ууд и Лиа Мишел.

Toва обаче съвсем не са всичките звезди в каста – в продукцията ще се включат още Ан Хатауей, Хю Джакман, Хелена Бонам Картър, Ръсел Кроу и Саша Барън Коен.

Още през декември 2011 г. пък Хупър заяви, че планира да запише вокалните партии на актьорите директно от снимачната площадка, вместо в студио. По думите му, подобен подход би превърнал филма в максимално успешна сценична версия на книгата.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg