Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Алисия Викандер се завръща в „Tomb Raider 2“

Алисия Викандер се завръща в „Tomb Raider 2“
Алисия Викандер се завръща в „Tomb Raider 2“
Cinefish.bg

Артисти
Алисия Викандер се завръща в „Tomb Raider 2“

05.09.2019, 08:47  |   Видяна: 812  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Може да звучи изненадващо, но се задава още едно продължение. Алисия Викандер ще се завърне в ролята на Лара Крофт в „Tomb Raider 2“. Филмът вече се сдоби и с режисьор в лицето на Бен Уитли.

Големи бяха надеждите на MGM за началото на нова поредица за прочутата археоложка.Tomb Raider: Първа мисия“ обаче не се превърна в голям касов хит. Все пак с приходи от 275 милиона долара той далеч не беше провал и ето че вече е ясно, че ще се сдобие с продължение. Премиерата му е обявена за 19 март 2021 г.

Продължение на Томб Райдър с Алисия Викандер

Ейми Джъмп ще е автор на сценария. Тя често е сценарист на филмите на Уитли, като сред последните им общи проекти са „Небостъргачът“ с Том Хидълстън и „Престрелка“ с Шарлто Копли, Бри Ларсън и
Арми Хамър.

Уитли е английски режисьор, известен предимно с независимите си продукции. Явно сега му предстои да ни представи първия си по-комерсиален и високобюджетен проект. В момента той довършва работа по новата версия на „Ребека“ по романа на Дафни дю Морие, в която главните роли изпълняват Лили Джеймс и Арми Хамър.

Снимките на бъдещия хит са предвидени да стартират в началото на 2020 г. Надяваме се скоро да научим повече подробности за новата мисия на Лара Крофт и кои ще са партньорите на Викандер.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg