Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Александра Сърчаджиева празнува рожден ден в Dancing Stars

Александра Сърчаджиева празнува рожден ден в Dancing Stars
Александра Сърчаджиева празнува рожден ден в Dancing Stars
Cinefish.bg

Тв новини
Александра Сърчаджиева празнува рожден ден в Dancing Stars

20.05.2013, 12:46  |   Видяна: 2587  |   Press Release  |   ТВ

Днес, на 20 май, страхотната водеща на Dancing Stars Алекс Сърчаджиева празнува 30-годишен юбилей.

Дизайнерката София Борисова, чиито красиви тоалети водещата на шоуто  представя на сцената, създаде стилно колие специално за актрисата.Алекс сподели, че числото 30 звучи стресиращо, но пък тя се чувства на 17. Актрисата допълни, че през годините се е радвала на всички получени подаръци на този ден, без изключение.

Дизайнерката София Борисова, чиито красиви тоалети водещата на шоуто  представя на сцената, създаде стилно колие специално за актрисата.

Днес, на 20 май, страхотната водеща на Dancing Stars Алекс Сърчаджиева празнува 30-годишен юбилей. “Алекс е с фина фигура и позитивно излъчване, освен това е много дисциплинирана и не проявява никакъв каприз. Доверява се изцяло на преценката на стилистите и за мен е удоволствие, че тя носи моите рокли”, сподели София.

Тази вечер звездите в Dancing Stars ще направят танцова разходка сред различни стилове. Елен и Калоян ще представят красив индийски танц, а Глория и Светльо подготвят красива бурлеска по песен на Кристина Агилера.

Ангел и Дорина ще стъпят на сцената в ритъма на лиричен хип-хоп, влюбените Део и Елена ще се впуснат в същия стил по хита „You’ve Got the Love”. Стелла и Наско ще представят контемпорари. Петко и Яна – фокстрот по Адриано Челентано.

Днес, точно в 20.00 часа, зрителите на Нова ТВ ще разберат и кой ще издържи на 4-минутния индивидуален танцов маратон на звездите с ча-ча-ча и джайв.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg