Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Александър Кадиев гостува в „Търси се”- тази неделя от 11:00 часа по bTV

Александър Кадиев гостува  в „Търси се”- тази неделя от 11:00 часа по bTV
Младият актьор Александър Кадиев ще е специален гост в новата серия на ток шоуто „Търси се” - тази неделя - 25 март, от 11:00 часа, по bTV.
Cinefish.bg

Тв новини
Александър Кадиев гостува в „Търси се”- тази неделя от 11:00 часа по bTV

21.03.2012, 10:44  |   Видяна: 4661  |   Press Release  |   ТВ

Младият актьор Александър Кадиев ще е специален гост в новата серия на ток шоуто „Търси се” - тази неделя - 25 март, от 11:00 часа, по bTV. Водещите Меги и Нели ще го срещнат с любимите му хора, които ще разкрият какъв е той извън театралната сцена и телевизионните му изяви.

Младият актьор Александър Кадиев ще е специален гост в новата серия на ток шоуто „Търси се” - тази неделя - 25 март, от 11:00 часа, по bTV. Първата изненада за актьорът ще бъде неговата майка- Катето Евро, от която той е наследил темперамента и таланта си. „Сашко е много желано и чакано дете. С баща му 3 години нямахме деца, дори вече мислехме да си осиновим. Аз толкова много исках да е момиче, че когато се разбра, че не е, се разплаках.”, спомня си емоционалната актриса.

Тя ще опише Сашо като изключително палаво дете, с което непрекъснато са били в „Пирогов” и ще признае,че не е искала синът й да става актьор, но сега е горда от неговите успехи. „ Много сме привързани един към друг. И сега когато напусна нашия дом ми липсва, но се радвам, че намери момиче, което да се грижи за него”, споделя актрисата.

Младият актьор Александър Кадиев ще е специален гост в новата серия на ток шоуто „Търси се” - тази неделя - 25 март, от 11:00 часа, по bTV. В „Търси се” зрителите ще видят и бабата на актьора, майка на неговия баща, която ще разкаже колко грижовен е Сашко като внук. „Винаги е усмихнат, позитивен. Споделя всичко, разказва, вълнува се и много искаше да стане актьор. Моля се на Бог да е здрав и все така да ни радва”, ще сподели баба Недялка. Да танцува като Принс пък ще го предизвика неговия първи братовчед Максим и Сашко ще се представи в блестяща светлина.

Особено вълнуваща ще бъде и срещата му с любимото момиче – Таня, с което са заедно повече от една година. Двамата се запознават на постановка на актьора, но по това време Таня има успешна кариера на танцьорка по салса в Лондон. „Говорихме по телефона всяка свободна минута. Много ми липсваше, исках да го прегърна и реших да се върна в България заради него и да заживеем заедно. Той е страхотен и ме прави изключително щастлива”, споделя момичето. Тя съвсем естествено ще предизвика любимия си да танцува салса, а той ще го направи в свой собствен стил.

От театралните среди срещите ще бъдат с актьорът Евгени Будинов - един от най-близките приятели на Сашо Кадиев. Най-голямата изненада в студиото обаче ще бъде присъствието на актьорът Иван Налбантов, който е любимият преподавател на Сашо от НАТФИЗ.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg