Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Алекс Петифър и Матю Бомър ще се присъединят към актьорския състав на трилъра “Now”

Алекс Петифър и Матю Бомър ще се присъединят към актьорския състав на трилъра “Now”
Алекс Петифър ще се присъедини към актьорския състав на филма на режисьора Андрю Никол, “Now”.
Cinefish.bg

Филми
Алекс Петифър и Матю Бомър ще се присъединят към актьорския състав на трилъра “Now”

02.11.2010, 10:21  |   Видяна: 4345  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ

Младите актьори Алекс Петифър и Матю Бомър ще се присъединят към Джъстин Тимбърлейк във футуристичния трилър на режисьора Андрю Никол, “Now”.

Въпреки че заглавието на филма бе сменяно няколко пъти (първоначално името беше “I'm.mortal”) от 20th Century Fox заявиха, че повече промени няма да има. За момента не се знае какви ще бъдат ролите на Петифър и Бомър, но според deadline.com техните герои ще бъдат от голямо значение за историята на филма.

Въпреки че заглавието на филма бе сменяно няколко пъти (първоначално името беше “I'm.mortal”) от 20th Century Fox заявиха, че повече промени няма да има.

Сюжетът на “Now” ще се развива в далечното бъдеще, когато стареенето спира на 25-годишна възраст и времето се превръща във валута. Всеки, който разполага с достатъчно пари става на практика безсмъртен, докато тези които не разполагат с нужните средства се борят за живота си. Уил Салас (Джъстин Тимбърлейк) принадлежи към втората група хора – той е млад бунтовник, живеещ в един изпаднал в крайна бедност квартал, който бива несправедливо обвинен в убийството на известен бизнесмен.

Според разследващите случая, Уил е убил нарочно човека заради “времето му”, и това обвинение превръща младия мъж в беглец, преследван от полицията, неизвестни наемни убийци и специален отряд носещ името Time Keepers. Единствените хора на които младия мъж може да се довери са неговата майка и млада жена на име Силвия Уейл.

Оливия Уайлд (предстоящия “Трон: Заветът”) ще изпълни ролята на Рейчъл Салас, майката на главния герой, а актрисата от “Mamma Mia!” Аманда Сийфрид ще се превъплъти в ролята на Силвия Уейл.

Освен изброените актьори, във филма ще участват и още Джони Галеки (“Знам какво направи миналото лято”), Рейчъл Робъртс (“Симон”), Килиън Мърфи (“Батман в началото”), Винсънт Картхайзър (“Спешно отделение”), Колинс Пени (“От местопрестъплението: Маями”) и Елена Сатин (“Жена на заем”). Мърфи ще бъде в ролята на полицай убеден, че Уил Салас е опасен убиец, който трябва да бъде елиминиран, а не заловен.

Режисьорът Андрю Никол, изестен с филмите “Гатака” и “Цар на войната”, е също така и отговорен за оригиналния сценарий на “Now”. 20th Century Fox и New Regency ще поемат разпространението на научнофантастичния филм, а продуценти ще бъдат Марк Ейбрахам („Краят на дните”), Кристин Лайблин (“Децата на хората”) и Ерик Нюмън (“Последният екзорсизъм”).

Снимките на “Now” започнаха преди една седмица, а филмът ще тръгне по световните екрани в края на 2011 година.

deadline.com

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното

2 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
lus Неутрално
1 16.11.2010, 12:13
Оценка: 0
0 гласа

 
 
 
behwolf Неутрално
2 13.11.2010, 09:45
Оценка: 0
0 гласа

АЛекс ПЕтифър

 
 

За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg