Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Алек Болдуин и Патрик Уилсън във филмовата адаптация на романа "Caught Stealing"

Алек Болдуин и Патрик Уилсън във филмовата адаптация на романа Caught Stealing
Алек Болдуин и Патрик Уилсън във филмовата адаптация на романа "Caught Stealing"
Cinefish.bg

Филми
Алек Болдуин и Патрик Уилсън във филмовата адаптация на романа "Caught Stealing"

11.09.2012, 14:19  |   Видяна: 3085  |   avtora.com  |   ФИЛМ

Филмовият фестивал в Торонто е в разгара си, а една от последните новини от мястото на събитието е партньорството между Алек Болдуин и Патрик Уилсън за филмовата адаптация на романа "Caught Stealing".

Филмовият фестивал в Торонто е в разгара си, а една от последните новини от мястото на събитието е партньорството между Алек Болдуин и Патрик Уилсън за филмовата адаптация на романа "Caught Stealing".Сценарият е адаптиран от едноименния роман на Чарли Хюстън, който е първа част от трилогията "Hank Thompson Trilogy".

Главният герой в поредицата, който ще бъде изигран от Уилсън, е бивша млада бейзболна надежда, като с времето обаче се пропива и става барман. Животът му се влошава още повече, когато неговият съсед заминава и му оставя котката си, която крие тайна търсена от мафиоти, наемници и множество други хора, желаещи смъртта на Ханк, за да се доберат до ценната информация.

Алек Болдуин ще се превъплъти в ролята на садистичен полицай, който също е по петите на главния герой. Преди да започне снимки за филма обаче, Болдуин ще участва във все още неозаглавения предстоящ филм на Уди Алън, както и в драмата "The Normal Heart", в която ще си партнира с Марк Ръфало и Джулия Робъртс.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg