Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Теми Актьорите, на които им се наложи да играят тийнейджъри

Актьорите, на които им се наложи да играят тийнейджъри
Cinefish.bg

Теми
Актьорите, на които им се наложи да играят тийнейджъри

15.03.2019, 10:44  |   Видяна: 644  |   синефиш.бг  |   ГОРЕЩА ТЕМА
Талантът е страхотно нещо, ако го притежаваш. А холивудските таланти продължават да доказват своите невероятни способности във филмите и телевизионните сериали! Как иначе може да се обясни способността на тези зрели на обиграни актьори да се превърнат в ученици от гимназията, без зрителите дори да забележат? Нека да разкрием някои от действителните възрасти на известни актьори, когато са играли много по-млади персонажи.

Джейсън Ърлс, Хана Монтана

Джейсън Ърлс, Хана Монтана
 
Джейсън Ърлс очевидно знае тайната на вечната младост. В противен случай, как можете да обясните факта, че на 30-годишна възраст той изиграва 15-годишния Джаксън Стюарт в детския хит „Хана Монтана“, в който е брат на главната героиня? По време на снимките, Ърлс вече е щастлив баща и съпруг.

Том Уелинг, Смолвил


Том Уелинг, Смолвил
 
Том Уелинг влиза в сърцата на много млади момичета през 2000 г., когато той е избран за ролята на младия Супермен. Сериалът „Смолвил“ ни разказва историята на Кларк Кент, когато той е все още ученик. Том е с цели 10 години по-голям от образа си и е всъщност е висок близо 190 см, което си е много за тийнейджър.

Джаред Лето, Луди години

Джаред Лето, Луди години
 
В психологическия трилър „Луди години“ Джаред Лето се превъплъщава в Тобиас - гаджето на главната героиня. Във филма Тобиас завършва училище и отива в колеж. Но Лето всъщност е бил на 27 години по време на снимките.

Стейси Даш, Баровки

Стейси Даш, Баровки
 
В „Баровки“, Дион Дейвънпорт е средностатистическа американска ученичка, изиграна от Стейси Даш. В реалния живот актрисата е била на 28 години. Филмът е толкова успешен, че продуцентите дори направиха и телевизионен сериал, в който Стейси продължи да ни радва в образа си на тийнейджърка чак до 33-годишна възраст.

Бианка Лоусън, Малки сладки лъжкини

Бианка Лоусън, Малки сладки лъжкини
 
В „Малки сладки лъжкини“ Бианка Лоусън изигра Мая Сен Жермен, 17-годишна ученичка от гимназията. Лоусън беше на 31 години по време на снимките. Актрисата е била в шоуто за 2 сезона и го напуска на 33-годишна възраст, все още обаче изглеждаща като тийнейджърка.

Матю Бродерик, Почивният ден на Ферис Бюълър

Матю Бродерик, Почивният ден на Ферис Бюълър
 
Ето още един актьор, който с лекота изиграва ученик: Матю Бродерик. Той доста убедително се превъплъщава в 18-годишния Ферис Буелър – бунтар и общо взето лошото момче в гимназията. А неговият приятел Камерън Фрай е изигран от Алън Рък, който всъщност е бил 29-годишен по време на снимките.

Барбра Страйсънд, Yentl

Барбра Страйсънд, Yentl
 
Барбра Страйсънд изиграва главната роля във филма „Yentl“, когато е на 41-годишна възраст. Нейната героиня, еврейско момиче на име Йентл, е само на 17 години във филма. За да получи диплома, тя се дегизира като момче и я приемат в колеж. Страйсънд се справя чудесно и филмът получава 5 номинации за Оскар!

Сиси Спейсик, Кери

Сиси Спейсик, Кери
 
Сиси Спейк е на цели 26 години, когато играе ролята на гимназистката Кари Уайт в филма на ужасите, който се превръща в кинокласика и е базиран на романа на Стивън Кинг. Преди няколко години беше направен и римейк на лентата. В този случай Клоуи Грейс Морец, която изигра ролята, беше само няколко години по-стара от образа си.

Тейлър Кич, Светлините на стадиона

Тейлър Кич, Светлините на стадиона
 
Когато Тейлър Кич започва са се снима в сериала „Светлините на стадиона“, той е на 27 години. А неговият герой, Тим Ригинс, е само на 14 години.

Андрю Гарфийлд, Спайдър-Мен

Андрю Гарфийлд, Спайдър-Мен
 
На Андрю Гарфийлд бе връчена щафетата от Тоби Магуайър да изиграе 17-годишния Питър Паркър, когато е на 28 г. Андрю мечтаел да изиграе тази роля още от 3-годишна възраст, когато за първи път в живота си облича костюм на Спайдър-Мен.

Емили Кини, Живите мъртви

Емили Кини, Живите мъртви
 
Емили Кини стана популярна, след като изигра 15-годишната Бет Грийн в култовия сериал „Живите мъртви“ в сезоните от 2-ри до 5-ти. Кини всъщност е на 29 години, когато приема ролята.

ДАС
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg