Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Актьори се превръщат в детективи в „Корпус за бързо реагиране”

Актьори се превръщат в детективи в „Корпус за бързо реагиране”
Любими български актьори участват в новия български филм „Корпус за бързо реагиране”, който ще тръгне по кината на 2 март догодина.
Cinefish.bg

Филми
Актьори се превръщат в детективи в „Корпус за бързо реагиране”

28.11.2011, 13:39  |   Видяна: 9182  |   Press Release  |   ФИЛМ

Любими български актьори участват в новия български филм „Корпус за бързо реагиране”, който ще тръгне по кината на 2 март догодина.

Любими български актьори участват в новия български филм „Корпус за бързо реагиране”, който ще тръгне по кината на 2 март догодина. Тримата главни герои – Евгени Будинов, Васко Мавриков и Ивелин Найденов влизат в ролята на частни детективи, които се забъркват в невероятни приключения, разследвайки поръчка на своя първи клиент – Диана Любенова.

Тя влиза в ролята на богата бизнес дама, чийто мъж Мариан Вълев й изневерява. Само месец след като роди дъщеря си София, Диана Любенова се завръща в блестяща форма на големия екран.

Любими български актьори участват в новия български филм „Корпус за бързо реагиране”, който ще тръгне по кината на 2 март догодина. Създателите на филма обещават екшън, невероятни каскади, заплетени ситуации, романтика и много смях.

Режисьорът Станислав Дончев – Стамбата, който работи и в българския сериал „Забранена любов”, гарантира час и половина смях. „Заснехме „Корпус за бързо реагиране” за рекордно кратък срок – само 18 дни.

Любими български актьори участват в новия български филм „Корпус за бързо реагиране”, който ще тръгне по кината на 2 март догодина. Това е филмът, чийто сценарий написахме с Васко Мавриков преди 7 години и ето сега се случи.

Продуцентът на филма – Емил Симеонов от „Профилмс”, които стоят зад успеха на „Стъпки в пясъка”, разкри, че амбициите на екипа са да представи нещо невиждано на българския зрител.

Сюжетът ни запознава с тримата агенти от Корпуса за бързо реагиране – Васко (Васко Мавриков), Гецата (Евгени Будинов) и Борето (Ивелин Найденов), които основават фирма за всякакви поръчки - от сваляне на котката ви от дърво до промишлен шпионаж – за тях всеки случай е еднакво важен.

Любими български актьори участват в новия български филм „Корпус за бързо реагиране”, който ще тръгне по кината на 2 март догодина. Те са три обикновени безработни момчета, които са готови да извършат всичко, за да изкарят някой лев. Първата им поръчка е да проследят съпруга на г-жа Георгиева (Диана Любенова), която подозира мъжа си (Мариан Вълев) в изневяра. Васко, Гецата и Борето тръгват по петите му и хващат неверния съпруг, но се оказва, че се забъркват неволно в схема за фалшиви пари, в основата на която стои героят на Мариан  Вълев.

Смешните ситуации ги срещат с Кутрум (Башар Рахал), Карла Рахал, Стойко Пеев, Фахрадин Фахрадинов, Латинка Петрова и други. Роли във филма имат и скандалната плеймейтка Златка Димитрова и професионалния боксьор Коко Тайсъна.

АКТЬОРИТЕ

Любими български актьори участват в новия български филм „Корпус за бързо реагиране”, който ще тръгне по кината на 2 март догодина. Васко Мавриков -  съсценарист и изпълнител на една от главните мъжки роли във филма. Българската телевизионна публика го познава от предаванията „Господари на ефира”, „Денят започва”. Васко – така се казва и героят му в „Корпус за бързо реагиране” – е дребен бизнесмен, който приема света като джунгла, в която той трябва да оцелее. Той е инициаторът за създаване на „Корпуса за бърза реагиране” като средство, с което да оказва спешна помощ на хората като алтернатива на мудните власти.


Любими български актьори участват в новия български филм „Корпус за бързо реагиране”, който ще тръгне по кината на 2 март догодина. Евгени Будинов – любимец на българската театрална публика от много спектакли в репертоара на Малък градски театър „Зад канала”. Него сме виждали още в телевизията като водещ на „Полет над нощта”, „Парична клопка” и нощния блок на телевизия ММ. Евгени играе във филмите „Стъпки в пясъка”, „Хъшове” и други. В „Корпус за бързо реагиране” изпълнява ролята на Гецата – Дон Жуан по български. Той е романтичен, но наивен по детски и лесно раним – сваля мадамите с финес и желание за много красота. Приема живота като приключение и живее ден за ден.


Любими български актьори участват в новия български филм „Корпус за бързо реагиране”, който ще тръгне по кината на 2 март догодина. Ивелин Найденов – млад, чаровен и талантлив актьор, с когото публиката се запозна от ролята му на Маймуната в сериала „Забранена любов”. Борето – неговият герой във филма „Корпус за бързо реагиране”- е компютърен спец по техническата поддръжка на „Корпуса” и като повечето виртуални маниаци е изпуснал връзката си с реалния свят. Липсват му умения за реална комуникация с хората и най-вече с жените. Той осмисля и търси рационално решение във всяка ситуация.


Любими български актьори участват в новия български филм „Корпус за бързо реагиране”, който ще тръгне по кината на 2 март догодина. Диана Любенова – позната на широката публика с ролята си на г-жа Константинова от българския сериал по Нова ТВ „Забранена любов” и като водеща на телевизионното шоу „Секс игри, ах”.

Някои от по-известните й участия са в театралните постановки: "Гняв”, "Медея", "Шемет", "Хладнокръвно в Уест Сайд" и други.
Любими български актьори участват в новия български филм „Корпус за бързо реагиране”, който ще тръгне по кината на 2 март догодина. Мариан Вълев – започва кариерата си на филмов актьор в „Граница” и след дълго отсъствие от България се завръща отново на големия екран с „Лов на дребни хищници”. А ролята на Куката в телевизионния сериал по БНТ „Под прикритие” го припомня и на телевизионните зрители. Един от най-сниманите актьори в последните години – героите му не са сред най-приказливите и почти винаги крият непредвидима заплаха. Споделя, че ролята му в „Корпус за бързо реагиране” е голямо предизвикателство за него, защото е първата му комедийна.


Любими български актьори участват в новия български филм „Корпус за бързо реагиране”, който ще тръгне по кината на 2 март догодина. Башар Рахал – завършва НАТФИЗ в класа на проф. Стефан Данаилов. През 1999 г. заминава за Америка, въпреки че в България не се оплаква от липса на ангажименти както в театъра, така и в киното. Снимал се е в много американски филми, член на Съюза на артистите в САЩ. На телеманите е познат от предаванията „Милион и едно желания”, „Лексикон”, „Час по всичко”, „Ку-ку”, „Неделя по никое време”, „Не може да бъде” и др. В момента чаровният актьор радва своите почитатели от малкия екран с роля в сериала „Стъклен дом”.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg
Ключови думи: убийствен пъзел  |  рейтинг филми  |  boulevard london  |  генезис филм  |  Кърсти Али филми  |  албер дюпонтел  |  сара джесика паркър матю бродерик  |  софи марсо филми  |  дейдра лъвджой  |  артистите от непокорен ангел  |  лигата на необикновените 2  |  the roommate  |  игра  |  топъл тексаски дъжд  |  лаура харис  |  3 дни ръсел кроу  |  джейсън сегел  |  cinema city русе резервации  |  вертикална граница  |  агент ххл 3