Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Адам Сандлър в баскетболна комедия

Адам Сандлър в баскетболна комедия
Cinefish.bg

Артисти
Адам Сандлър в баскетболна комедия

19.05.2020, 09:14  |   Видяна: 442  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
След може би най-добрата си роля досега в „Uncut Gems“, за която мнозина му предричаха поне номинация за „Оскар“, Адам Сандлър се завръща в обичайното си амплоа. Той ще изпълнява главната роля в баскетболната комедия „Hustle“. Неин продуцент ще е легендата на NBA ЛеБрон Джеймс.

Сюжетът разказва за американски баскетболен агент (Сандлър), който несправедливо е уволнен от NBA. Той успява да открие невероятен талант зад граница, с чиято помощ се надява да се завърне триумфално в професионалния баскетбол. Историята донякъде напомня на „Джери Магуайър“, както и на комедията с Кевин Бейкън „The Air Up There“.

Адам Сандлър в баскетболна комедия

Джеремая Загар, постигнал успех през 2018 г. с филма „We the Animals“, ще е режисьор на новия хит на Netflix. Сценарият е дело на Тейлър Матерни и Уил Фетърс.

Сандлър е голям фен на баскетбола, така че този проект явно му е много присърце. Той ще е и продуцент на „Hustle“, заедно със своята компания „Happy Madison“. Снимките трябва да започнат след рестарта на продукциите в Холивуд, работата по които бе замразена заради епидемията от коронавируса.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg