Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Адам Сандлър събира своя любим екип за Хелоуин комедия

Адам Сандлър събира своя любим екип за Хелоуин комедия
Адам Сандлър събира своя любим екип за Хелоуин комедия
Cinefish.bg

Филми
Адам Сандлър събира своя любим екип за Хелоуин комедия

23.07.2019, 08:39  |   Видяна: 759  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Не можем да си представим празнуване на Хелоуин без излъчване на някои от филмите от поредицата „Хотел Трансилвания“. Адам Сандлър е сред нейните създатели и сам озвучава Дракула. А ето че сега ни е подготвил и все още неозаглавена комедия за Хелоуин, в която се събира със своите „обичайни заподозрени“.

Адам Сандлър озвучава Дракула в Хотел Трансилвания

Във филма на Netflix ще участват старите му приятели Кевин Джеймс, Роб Шнайдер и Стив Бушеми, както и Мая Рудолф, Рей Лиота, Джули Боуен, Майкъл Чилкис и Кинън Томпсън. В допълнение на това режисьор ще е Стив Брил („Мистър Дийдс“), а сценарият е дело на Сандлър и Тим Хърлихи, работил по почти всички известни филми на прочутия комик.

Сюжетът разказва за Хъби Дюбоа
(предполагаме, че това е ролята на Сандлър), който е изцяло предан на своя роден град Салем, Масачузец и легендарното отпразнуване на Хелоуин, въпреки че заради това е обект на всевъзможни подигравки. Тази година обаче празникът може да бъде помрачен от неочаквани събития. Само Хъби може да попречи на това.

Тим Медоус, Колин Куин, Шакил О‘Нийл, Бетси Содаро, Джордж Уолъс и Блейк Кларк също ще участват в новата комедия. Предполага се, че премиерата ѝ ще се състои през октомври 2020 г. по Netflix.

Явно Сандлър е новият любимец на стриминг гиганта. Последният му филм, криминалната комедия с Дженифър АнистънMurder Mystery“, отбеляза рекорд за Netflix, след като бе гледан от над 30 милиона зрители при дебютния си уикенд. Предстои ни да видим Сандлър във филма „Uncut Gems“, чиято премиера е през декември.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg