Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Адам Сандлър поема главната роля в свръхестествената комедия “Здравей, дух”

Адам Сандлър поема главната роля в свръхестествената комедия “Здравей, дух”
Адам Сандлър поема главната роля в свръхестествената комедия “Здравей, дух”
Cinefish.bg

Филми
Адам Сандлър поема главната роля в свръхестествената комедия “Здравей, дух”

14.06.2013, 10:55  |   Видяна: 2485  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ

В началото на 2011-та година стана ясно, че създателя на “Сам вкъщи” Крис Кълъмбъс възнамерява да режисира англоезичен римейк на успешната корейска комедия “Здравей, дух” (“Hello Ghost”). Преди няколко месеца от компанията Юнивърсъл Пикчърс съобщиха, че ще финансират и разпространяват филма по света, а сега стана ясно, че в главната мъжка роля ще се превъплъти комедийната звезда Адам Сандлър. Сценарият на “Здравей, дух” е вече написан и намерението на продуцентите и режисьора е снимките да стартират още преди края на тази година.

Историята на подготвяната лента ще се придържа към описаното в корейския оригинал, а освен изпълнител на главната роля Адам Сандлър ще бъде и продуцент.

Адам Сандлър поема главната роля в свръхестествената комедия “Здравей, дух”Режисьорът Крис Кълъмбъс имат опит с фантастичните продукции (негови са първата част на “Хари Потър” и приключенския “Пърси Джаксън”), а за Сандлър това ще бъде четвърти комедиен проект, след “Малкият Ники”, “Щрак” и “Приказки за лека нощ”, в който присъстват фантастични елементи.

Историята на “Здравей, дух” ще се фокусира върху обикновен мъж, който след неуспешен опит за самоубийство започва да вижда духове. Докато се опитва да си стъпи отново на краката и да привлече вниманието на красива медицинска сестра той научава, че четири призрака имат нужда от помощта му. Те нямат намерение да го оставят намира докато той не им помогне да реализират своите мечти.

Адам Сандлър ще изпълни ролята на поставения в необикновена ситуация мъж, а в следващите няколко месеца се очаква да стане ясно и кои ще бъдат неговите екранни партньори. Сценарият на “Здравей, дух” е написан от Керън Кронър (“Приемане в Принстън”), а режисьора Крис Кълъмбъс ще бъде и продуцент на филма заедно с Марк Радклиф (“Нощ в музея”). В момента Адам Сандлър снима романтичната комедия “Blended” (която го събира отново с Дрю Баримор) и ако всичко протече по план “Здравей, дух” ще бъде неговия следващ филм.

Повече детайли за статута и актьорския състав на свръхестествената комедия ще бъдат разкрити в следващите няколко месеца.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg