Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Адам Сандлър е големият "победител" на церемонията по връчването на наградите Златни малинки

Адам Сандлър е големият победител на церемонията по връчването на наградите Златни малинки
Лентата "Джак и Джил" на комедианта Адам Сандлър е големият "победител" на церемонията по връчването на наградите Златни малинки, присъждани ежегодно за най-лошокачествена кинопродукция
Cinefish.bg

Артисти
Адам Сандлър е големият "победител" на церемонията по връчването на наградите Златни малинки

02.04.2012, 13:01  |   Видяна: 1709  |   dariknews.bg  |   АРТИСТ

Лентата "Джак и Джил" на комедианта Адам Сандлър е големият "победител" на церемонията по връчването на наградите "Златни малинки", присъждани ежегодно за най-лошокачествена кинопродукция, предаде Ройтерс.

"Джак и Джил" счупи рекорда и получи 10 отличия във всички водещи категории, сред които за най-лош филм на 2011 г. и най-лоши актьорски изяви.

"Джак и Джил" счупи рекорда и получи 10 отличия във всички водещи категории, сред които за най-лош филм на 2011 г. и най-лоши актьорски изяви.

За първи път в 32-годишната история на "Златните малинки", известни още и като анти - "Оскари", филм печели във всичките 10 категории, отбелязва Ройтерс, цитирана от БТА.

За първи път тази година "Златните малинки" бяха връчени на церемония в Лос Анджелис на 1 април - деня на хумора, но и на глупостта. Досега "Златните малинки" се връчваха в навечерието на "Оскарите". Така церемонията по "Оскарите" помагаше бързо да се забравят филмовите провали. Промяната на традицията тази година обаче ще направи най-големите филмови гафове, отличени със Златни малинки, по-дълго време незабравими.

В "Джак и Джил" Адам Сандлър играе и мъжка, и женска роля, и съответно спечели "Златни малинки" в категорията за най-лоша мъжка и женска главна роля. Филмът победи и в категорията за най-лоша режисура, най-лош сценарий, отново дело на Сандлър, както и за най-лош римейк.

В категорията за най-лоша мъжка поддържаща роля спечели ветеранът на американското кино Ал Пачино, отново за появата си в. "Джак и Джил".

Пачино заедно с колежката си Кейти Холмс получиха "Златни малинки" и в категорията за най-лоша екранна двойка за участието си в "Джак и Джил". Всички актьори във филма, в това число Пачино, Сандлър и Холмс споделиха и отличието за най-лош актьорски състав. За присъждането на наградите гласуват общо 650 членове на Фондация "Златна Малинка".

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg