Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти 6 неща, които не знаете за Ейдън Търнър – актьорът от хитовия сериал „Полдарк“

6 неща, които не знаете за Ейдън Търнър – актьорът от хитовия сериал „Полдарк“
6 неща, които не знаете за Ейдън Търнър – актьорът от хитовия сериал „Полдарк“
Cinefish.bg

Артисти
6 неща, които не знаете за Ейдън Търнър – актьорът от хитовия сериал „Полдарк“

10.10.2018, 08:58  |   Видяна: 1538  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Ирландецът Ейдън Търнър показва завидни актьорски умения в историческата серийна драма „Полдарк“, която Bulgaria ON AIR излъчва премиерно за българския ефир, всяка делнична вечер, от 20:30 часа. Въпреки че сериалът му носи изключително голяма слава, малко хора знаят какъв всъщност е Търнър в реалния живот. Подбрахме няколко изненадващи факта за него: 

Ейдън Търнър

1.    Скритият талант на Ейдън Търнър

Много преди да се превъплъти в героя си Рос Полдарк и да завладее балните зали в Корнуол, Ейдън Търнър с лекота води танцовите си партньорки по дансингите във Великобритания. В продължение на цяло десетилетие актьорът тренира стандартни и латиноамерикански танци. Ще танцуваме ли, г-н Полдарк?

Ейдън Търнър

2.    Влюбва се в актьорството... от пръв поглед

Търнър решава да се занимава с актьорско майсторство, след като вижда рекламен постер на дъблинската школа Gaiety School of Acting. Докато учи, играе в няколко пиеси, сред тях – „Ромео и Жулиета“, „Сянката на звездите“ и др.

Ейдън Търнър

3.    Никой друг освен Ейдън Търнър не би изиграл Рос Полдарк

Режисьорът на „Полдарк“ – Деби Хорсфилд, не е пожелала никой друг освен Търнър да изиграе главната роля в сериала. Пред New York Post Търнър отбелязва, че не е преминал през прослушвания, преди да получи предложението: „Куриерът почука на вратата ми и стоеше пред мен с първите две книги „Полдарк“ и всичките 8 сценария на сериала. Помислих си – какво е това? След това агентът ми се обади и ми каза, че съм получил предложение да изиграя Рос Полдарк. Никога преди това не ми се беше случвало нещо подобно“.

Ейдън Търнър

4.    Не използва социалните мрежи

За разлика от повечето филмови звезди, Търнър не е фен на Instagram, Twitter и Facebook. Той вярва, че социалните мрежи отдалечават хората от истински стойностните неща в живота. Философия на ежедневието, която добавя още положителни точки към индивидуалността на Търнър.

Ейдън Търнър

5.    Косата му наистина е толкова буйна

Със сигурност чупливата дълга коса помага на образа на Полдарк да изглежда още по-благороден, смел и изискан. Символ на свободолюбието му, Търнър сам се грижи за прическата си, въпреки че признава – „В началото наистина имах добавени кичури изкуствена коса, докато моята не порасна. Да, това е моята коса и наистина е толкова буйна“.

Ейдън Търнър

6.    Фен е на татуировките

Под снежнобелите си ризи актьорът крие няколко рисунки по тялото си. Преди време гримьорът на „Полдарк“ – Жаклин Фолър, споделя пред  Radio Times – „Трябваше да замаскирам татуировките му – има две в горната част на ръката си. Едната е надпис на китайски, а за другата не помня – дали беше без риза или в леглото?“ При гледката на това тяло, никой не би запомнил какво точно е изрисувано върху него, нали?


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg