Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини 24 Kitchen - най-интересното за месец юли

24 Kitchen - най-интересното за месец юли
24 Kitchen - най-интересното за месец юли
Cinefish.bg

Тв новини
24 Kitchen - най-интересното за месец юли

13.06.2012, 16:26  |   Видяна: 4801  |   Press Release  |   ТВ

24 Kitchen Bulgaria

Домашна кухня с Джейми Оливър – сезони 1 и 2
от 1-и юли, неделя, 11:40 ч./ повторения: от 4-и юли, 19:10 ч.

Домашна кухня с Джейми Оливър – сезони 1 и 2
Джейми Оливър прави това, което прави най-добре – готви, у дома, с прости, достъпни съставки, включително плодове и зеленчуци, които наскоро започна да отглежда в собствената си градина. Всяко предаване е посветено на една основна съставка.

Може да говори за различните видове домати, какво може да се направи с прекрасните, домашни картофи или пък как се приготвят различните части на агнето. Той демонстрира, понякога по странни и прекрасни начини, колко е лесно да отглеждате собствените си продукти.

Вкусно лято с Джейми Оливър
на 30-и юни, събота, 18:10 ч./ повторение: 3-и юли, 18:15 ч.

С идването на лятото, готвенето и похапването на открито се превръщат в истинска наслада, независимо дали отивате на фестивал, организирате си пикник или просто правите барбекю в задния двор.

В това едночасово предаване Джейми Оливър представя някои вкусни ястия, които превръщат храненето на открито в удоволствие. То ни връща към основите в готвенето в стил „Хъкълбери Фин“ – печене на агнешко на шиш над открит огън, опушване на риба в кофа или правене на кекс в градината, без фурна. Част от „Вкусно лято с Джейми Оливър“ е заснето на големия кулинарен фестивал в Лондон, където е пълно със страхотна храна, която улавя вкуса, енергията и вълнението на лятото – от друсано пиле, телешки бургери по марокански и хрупкава пъстърва на скара, до невероятна индийска доса, плюс вкусни пудинги и още много…

Джейми Оливър – силата на храната
от 1-и юли, неделя, 18:10 ч./ повторения: от 4-и юли, 18:15 ч.

Джейми Оливър – силата на хранатаТази безкомпромисна поредица показва до какво наистина води лошото хранене. Трима експерти: готвач, лекар и анатом ще ни покажат как се произвежда част от храната ни и фаталните ефекти от нея.

От раждането на един фабричен пай, до смъртта на един човек, пристрастен към полуфабрикатите, те ще разглеждат какво ядем днес и ще ни кажат фактите, свързани с ефекта от нездравословното хранене.
Готвачът – Джейми Оливър – ще ни покаже какво точно има в обработената храна и как се прави, лекарят ще разкрие как влияе храненето с полуфабрикати на тялото и най-накрая анатомът, д-р Гюнтер Фон Хейгънс, ще извърши човешка аутопсия, за да покаже какво наистина означава затлъстяването.

Двама лакоми италианци
от 6 юли, петък от 18:15 ч.

Двама лакоми италианциТова е красиво заснета документална поредица за храната и завръщането у дома. Кралете на италианската кухня Антонио Карлучо и Дженаро Конталдо заедно си спомнят миналото и откриват как се е променила кулинарната столица на света по отношение на готвенето и храненето. Всеки епизод е съсредоточен върху различен район и двамата готвачи откриват една променена Италия в някои отношения, и традиционна и недокосната в други.

Във всеки епизод Карлучо и Конталдо създават неповторими ястия по рецепти, вдъхновени от продуктите и влиянията, които откриват по маршрута на своето гастрономическо пътешествие, както и някои от любимите си традиционни ястия. Поредицата е трогателно лична, тя ни връща към детството на Антонио и Дженаро в Италия, техните спомени и шеги, рецептите, родени от понякога крехкото им, но сърдечно и забавно приятелство.

По пантофи с Лорейн Паскал
от 23 юли, понеделник, от 18:15 ч.

По пантофи с Лорейн ПаскалСлед успеха на поредицата „Пекарна за начинаещи”, Лорейн Паскал разперва кулинарните си криле и споделя с нас вкусните си рецепти и тайни, както и страстта и опита си в една невероятна нова поредица – „По пантофи с Лорейн Паскал”. От храна за утеха до нетрадиционни рецепти, които включват вдъхновени от риоха агнешки котлети с чоризо и чесън, трюфели от козе сирене и шоколадов фъдж с кафява захар и пандишпанчета, всичко в тази кухня е лесно и забавно. Лорейн използва готварския си опит, за да вдъхнови всички да приготвят любимите си ястия у дома.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg