Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Теми 20 бутикови кошници с подаръци очакват зрителките на кино Арена

20 бутикови кошници с подаръци очакват зрителките на кино Арена
20 бутикови кошници с подаръци очакват зрителките на кино Арена
Cinefish.bg

Теми
20 бутикови кошници с подаръци очакват зрителките на кино Арена

01.03.2011, 17:21  |   Видяна: 2950  |   синефиш.бг  |   ГОРЕЩА ТЕМА

Месец март традиционно е наричан женски месец. По този повод, кината Арена и техните партньори обръщат специално внимание на зрителките.

20 от тях могат да получат бутикова кошница, пълна с подаръци, но за целта трябва да гледат 3 филма от 1 до 31 март и да регистрират билетите на сайта
www.kinoarena.com

20 от тях могат да получат бутикова кошница, пълна с подаръци, но за целта трябва да гледат 3 филма от 1 до 31 март и да регистрират билетите на сайта www.kinoarena.com


Печелившите ще бъдат определени чрез томбола и обявени на сайта на кино Арена до 7.04.2011 г. Мъжете, които искат да зарадват своята половинка също могат да участват в промоцията.

Специално за вас дами кино Арена подготвя дизайнерски оформена кошница от цветарска верига Елфите с мобилен телефон LG, козметика от Loreal, списания Hello! и Good Food, книга Любовта е опиат, карта-подарък от Technopolis, шоколадова наслада от Lindt, един месец фитнес тренировки в Fit Curves и едно истинско удоволствие за сетивата - същият превъзходен вкус на познатия ви крем ликьор, допълнен с богатия и плътен вкус на кафе от Baileys.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg