Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Бокс офис „1917“ е новият шампион в боксофиса

„1917“ е новият шампион в боксофиса
Cinefish.bg

Бокс офис
„1917“ е новият шампион в боксофиса

13.01.2020, 00:30  |   Видяна: 2011  |   синефиш.бг  |   БОКС ОФИС


След като в продължение на почти месец „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“ беше най-гледаният филм в целия свят, най-после се намери достатъчно силен конкурент, който да прекъсне хегемонията му. В случая това е новият военен епос на Сам Мендес 1917“. Филмът спечели две от най-престижните награди „Златен глобус“ и логично фокусира вниманието на зрителите.

Всъщност военната драма имаше своята премиера още по Коледа в САЩ, но в ограничен брой кина. Ето че сега тя е най-гледаният филм с приходи 36,5 милиона долара. Почти сигурно филмът ще е с номинации за „Оскар“ в най-важните категории, така че интересът към него няма да спадне скоро.

Вече на второ място е финалът на междузвездната сага. За този уикенд филмът спечели 15 милиона долара и до момента има 478,1 милиона в САЩ. С приходите от останалия свят резултатът му доближава очаквания милиард – 989,5 милиона.

Трети се нареди „Джуманджи: Следващо ниво“. Продължението на хита от 2017 г. спечели нови 14 милиона и с приходите от останалата част от света има общо 632,5 милиона долара.

На четвърто и пето място с по 10 милиона долара се наредиха комедиятаLike A Boss с Тифани Хадиш и Салма Хайек и съдебната драма по истински случай Милост с Майкъл Б. Джордан и Джейми Фокс.













Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg