Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Линдзи Лоън: Не пия. Не се друсам и не лъжа

Линдзи Лоън: Не пия. Не се друсам и не лъжа
Cinefish.bg

Артисти
Линдзи Лоън: Не пия. Не се друсам и не лъжа

26.03.2009, 10:56  |   Видяна: 6441  |   yellow.bg  |   АРТИСТ
Линдзи Лоън се разсърди на медиите, че я представяли като "разглезена неблагодарница и непрофесионалистка" и така сложили прът в супер успешната й кариера в Холивуд, твърди Ай Ем Ди Би.

Факт е, че звездата от "Капан за родители" често попада на първите страници на пресата заради бурната си връзка със Саманта Ронсън и честите пререкания с баща си.

Сега обаче 22-годишната актриса, която прекара преди известно време един месец в клиника, за да се излекува от зависимостта си от алкохола, твърди, че не я интересуват купоните. В момента тя искала отново да се концентрира върху кариерата си.

Тя моли критиците й от медиите да оставят личния й живот на мира, защото иска славата й да има само положителни окраски. Пред "E! Online" Лоън казва: "Нека престанат да пишат постоянно, че се караме. Това са пълни измишльотини. Аз съм добър човек, сърцето ми е добро, просто искам да се занимавам с работата си сега. Единствената причина, поради която ходя по клубовете е, защото искам да чуя изпълненита на Саманта. А и това е нещо нормално за момиче на моята възраст.

Не пия. Не се друсам и не лъжа. Обичам да играя, да създавам нещо, искам да играя героини, които да бъдат положителен пример за останалите хора."


На Лоън й било писнало и от обсебените от нея фенове, които вярват на всичко, което пише в медиите за нея и се опитват да я учат как да живее живота си.

"Би било чудесно ако хората престанат да ме съдят и да ме обвиняват и да ме приемат като някакъв пълен боклук, раглезена неблагодарница и непрофесионалистка, каквато не съм и никога няма да бъда."

След последния си неуспех в кината "Знам кой ме уби" от 2007-ма год. Лоън се е снимала в "Labor Pains". Тим Бъртън се отказа да я снима в главната роля в римейка си на "Алиса в страната на чудесата", а актрисата сама се оттегли от биографичния филм за Дилън Томас и беше заменена от Сиена Милър. В свое скорошно интервю Лоън твърди, че работи по нов проект с Шон Пен.

Хмм...

Още новини:
Антъни Хопкинс в ролята на Хемингуей
Скандално! Брус Уилис избрал жена си на кастинг
Всъщност Дженифър зарязала Джон Майер
Кийфър Съдърланд ще се снима в пореден сезон на "24"

Най-любимите герои от филмите за Джеймс Бонд
Джуди Гарланд оживява в лицето на Ан Хатауей
Братя Коен се залавят за работа над митичен уестърн с Джон Уейн
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното

2 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
behwolf Неутрално
1 27.11.2010, 07:57
Оценка: 0
0 гласа

повярвах и

 
 
 
lus Неутрално
2 18.11.2010, 07:54
Оценка: 0
2 гласа

 
 

За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg