Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Подготвят се още два филма за Джеймс Бонд с участието на Даниел Крейг

Подготвят се още два филма за Джеймс Бонд с участието на Даниел Крейг
Режисираният от Сам Мендес 23-ти филм за Джеймс Бонд ще тръгне по българските киноекрани от 26-ти октомври, тази година.
Cinefish.bg

Филми
Подготвят се още два филма за Джеймс Бонд с участието на Даниел Крейг

07.09.2012, 10:46  |   Видяна: 3323  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ

След по-малко от два месеца ще се състои българската премиера на 23-я филм за приключенията на агента от британското разузнаване Джеймс Бонд, чието официално заглавие е “007 координати: Скайфол”. Даниел Крейг се завръща за трети път в титулярната роля, а за режисьор на лентата с бюджет от над 150 милиона долара беше избран Сам Мендес, за когото това е първи мащабен студиен екшън-филм.

Подготвят се още два филма за Джеймс Бонд с участието на Даниел КрейгПреди да бъде дадена зелена светлина за снимки “007 координати: Скайфол” бе един от най-проблемните проекти в Холивуд и тежкото финансово състояние на студиото MGM постави под въпрос бъдещето на целия франчайз за Джеймс Бонд. За радост на феновете на Бонд, през 2009-та година се стигна до споразумение между MGM и конкурентното студио Spyglass Entertainment и “Скайфол” получи нужния бюджет за снимки и бързо се сдоби с премиерна дата.

Сега, когато филма е вече напълно завършен, източници от MGM разкриха пред сайта MI6-HQ, че началството на студиото е повече от доволно от постигнатото и че самия изпълнител на главната роля Даниел Крейг е подписал договор за участие в още два филма от поредицата.

В продължение на месеци се спекулираше относно това в колко филма за Джеймс Бонд ще се появи Крейг и сега вече се знае, че те със сигурност ще бъдат поне пет. Актьорът, който пое щафетата от Пиърс Броснан, се превъплъти за първи път в култовата роля преди шест години и до момента е участвал в общо три ленти от франчайза.

Ако всичко протече по план и Крейг се появи в още две части за Бонд то той ще се нареди след Шон Конъри и Роджър Мур по отношение на общи участия във филми от успешната поредица. Важно е да се отбележи, че продуцентите на франчайза все още не са дали зелена светлина за направата на 24-ти филм за Джеймс Бонд, но според сайта MI6-HQ предварителната работа върху сценария на бъдещата лента вече е започнала.

Самият Даниел Крейг заяви, че няма да бърза да се завръща отново в ролята на Бонд и затова не е сигурно дали старта на снимките ще бъде даден в следващите две години каквито са надеждите на началството от MGM и продуцентското студио EON Productions. Въпреки това обаче, феновете на новите филми за британския агент може да са спокойни, че Даниел Крейг няма намерение в скоро време да се отказва от култовата роля на 007.

Повече детайли за бъдещето на известната поредица ще бъдат разкрити след световната премиера на “007 координати: Скайфол”.

Режисираният от Сам Мендес 23-ти филм за Джеймс Бонд ще тръгне по българските киноекрани от 26-ти октомври, тази година.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното

1 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
skarear Положително
1 07.09.2012, 05:58
Оценка: 1
1 гласа

Крейг (или Креги както му викам аз) е безспорно най-добрият актьор изигравал Бонд! Страхотно сурово и едновременно респектиращо излъчване, с добро телосложение. Като истински блондин, харизматичен за дамите и съчетаващ в себе си една типично мъжка черта. Супер му се кефя, а сега след като става ясно, че ще има още поне 2 филма с него съм адски доволен.

 
 

За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg