Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Теми Любопитно за "Max Payne"

Любопитно за Max Payne
През ноември 2007, с вече готов сценарий написан от Бю Торн, Fox обявяват, че Джон Мур ще режисира, а Марк Уолбърг ще се превъплъти в ролята на Макс Пейн.
Cinefish.bg

Теми
Любопитно за "Max Payne"

20.10.2008, 09:46  |   Видяна: 2131  |   синефиш.бг  |   ГОРЕЩА ТЕМА

· Режисьорът Джон Мур казва, че се е опитал да угоди възможно най-много на изискванията на феновете.

· Марк Уолбърг никога не е играл на компютърната игра „Макс Пейн”, тъй като не искал да се пристрасти и се чувствал достатъчно „свързан” с историята и сценария.

· Когато филмът първоначално е изпратен на MPAA (асоциацията, занимаваща се с възрастовите категории на филмите в САЩ), филмът получава категория „R” (забранен за лица под 17 г.). Режисьорът Джон Мур отрязва няколко кадъра и филмът получава финансово по-удобната „PG-13” категория (неподходящ за лица под 13 години).

· Всичко започва, когато Collision Entertainment планира филм по компютърната игра от 2001 година „Макс Пейн”. През април, 2002 година, дистрибуторите Dimension Films и Abandon Entertainment вече са в проекта. Шон Раян, създателят на сериала „The Shield”, е нает да напише сценария. До юни 2005 г. продукцията още не е започнала и Collision Entertainment предлагат текста на 20th Century Fox. През ноември 2007, с вече готов сценарий написан от Бю Торн, Fox обявяват, че Джон Мур ще режисира, а Марк Уолбърг ще се превъплъти в ролята на Макс Пейн.

· Във филма, певицата Нели Фуртадо прави своята дебютна роля в киното. Тя играе Криста Балдър, съпругата на Алекс Балдър –най-добрия приятел и партньор на Макс Пейн.

Прочети още:
Американско независимо кино на КИНОМАНИЯ
3D кино - малко статистика!
Любопитно за „Бедствия и други катастрофи”
Любопитно за "Лакомия"
Безсмъртният тъжен Макс

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното

1 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
lus Неутрално
1 17.11.2010, 04:10
Оценка: 0
0 гласа

Джон Мур отрязва няколко кадъра и филмът получава финансово по-удобната „PG-13” категория (неподходящ за лица под 13 години).

 
 

За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg