Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Първа официална снимка на Дуейн Джонсън – Скалата от фантастичния екшън “G.I. Joe: Retaliation”

Първа официална снимка на Дуейн Джонсън – Скалата от фантастичния екшън “G.I. Joe: Retaliation”
Дуейн Джонсън – Скалата в “G.I. Joe: Retaliation”
Cinefish.bg

Филми
Първа официална снимка на Дуейн Джонсън – Скалата от фантастичния екшън “G.I. Joe: Retaliation”

17.08.2011, 10:25  |   Видяна: 4573  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ

На страницата си в Туитър, звездата от хита “Бързи и яростни 5: Удар в Рио”, Дуейн Джонсън – Скалата, публикува първата официална снимка на героя си от предстоящия фантастичен екшън “G.I. Joe: Retaliation”. Филмът е директно продължение на лентата от 2009-та година, “G.I Joe: Изгревът на Кобра”, която спечели над 300 милиона долара от световното си киноразпространение.

Режисурата на “G.I. Joe: Retaliation” е поверена на създателя на “Ритъмът на улицата”, Джон Чу, а Дуейн Джонсън се превъплъщава в ролята на войника Марвин “Roadblock” Хинтън, който в тежки ситуации винаги разчита на личната си 50-калиброва картечница. “Roadblock” e един от най-популярните герои от оригиналните комикси “G.I. Joe” , които са в основата на сценариите на игралните филми, и режисьора Джон Чу уверява, че ролята му в лентата ще бъде “значителна и важна за сюжета”.

На страницата си в Туитър, звездата от хита “Бързи и яростни 5: Удар в Рио”, Дуейн Джонсън – Скалата, публикува първата официална снимка на героя си от предстоящия фантастичен екшън “G.I. Joe: Retaliation”.

Освен Дуейн Джонсън – Скалата в “G.I. Joe: Retaliation” участват още Чанинг Тейтъм, Лий Буинг-Хън, Адриан Палики, Арнолд Вослу, Рей Парк, Уолтън Гогинс и Рей Стивънсън, който ще изпълни главната отрицателна роля на Файърфлай. В средата на миналата седмица бе обявено, че звездата Брус Уилис води преговори за участие във филма, но все още не е ясно дали актьорът е дал съгласието си. Ако в крайна сметка се присъедини към продукцията, Уилис ще изиграе ролята на Джо Колтън, който е създателя на военното подразделение “G.I Joe”.

Малко по-рано тази година беше разкрито, че въпреки първоначалната информация, “G.I. Joe: Retaliation” няма да бъде заснет в триизмерен формат, а ще се разпространява единствено в традиционните двуизмерни киносалони. Снимките на фантастичния екшън стартираха официално преди един ден в щата Луизиана, а режисьора Джон Чу заяви, че филма ще запази духа на оригинала, като в същото време представи и много нововъведения, вдъхновени най-вече от филмите за британския таен агент Джеймс Бонд.

Сценарият на “G.I. Joe: Retaliation” е написан от Пол Уерник (“Zombieland”) и Рет Рийс (“Таласъми ООД”), а продуценти на лентата са Брайън Голднър (“Трансформърс”), Кей Си Ходенфийлд (“Пърл Харбър”) и Лоренцо Ди Бонавентура (“Константин”).

В скорошно интервю, Ди Бонавентура заяви, че ако продукцията се представи добре в бокс офис класациите, веднага ще бъде дадена зелена светлина и на трети филм от поредицата. Бюджетът на “G.I. Joe: Retaliation” се равнява на 95 милиона долара, а снимките ще приключат в края на месец октомври.

Фантастичният екшън ще тръгне по световните киноекрани от 29-ти юни, 2012-та година.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното

1 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
Martin Положително
1 17.08.2011, 11:10
Оценка: 0
0 гласа

убавец

 
 

За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg