Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Рецензии Леденосмешни емоции на трета степен

Леденосмешни емоции на трета степен
„Ледена епоха 3” е смешно удоволствие за малки и големи.
Cinefish.bg

Рецензии
Леденосмешни емоции на трета степен

01.07.2009, 18:11  |   Видяна: 5611  |   синефиш.бг  |   РЕЦЕНЗИЯ
от Мариана Иванова

Аз не съм от суперзапалените фенове на анимационните филми. Имам предвид тези за деца, а не рисуваните истории, които са си дълбоко възрастни. Не изпитвам инфантинтилна приповдигнатост от антропоморфните качества на различни животински видове и посягам със среден оптимизъм към всяка премиерна анимация.


С положително настроение за поредицата „Ледена епоха” се заредих, след като гледах третата му част „Ледена епоха 3: Зората на динозаврите”. Поредните приключения на Скрат, Сид и компания отново ще ви разсмеят качествено. Благодарение на силния сценарий /диалог, адекватната и приятна музика, прекрасните рисунки и позиционирането на всичко това в правопропорционален ред от Карлос Салдана.

Третата серия на „Ледена епоха” се фокусира върху приятелството, като отделя място и на семейството, което се оказва незавършена клетка на обществото без помощта на най-близките другарчета. Филмът по забавен начин продължава (както и в първите два) да съветва по- малките, да ги напътства в дебрите на порастването и разбирането на околните. Което всъщност е най-ценното на анимацията.

Защото докато ние- големите, които я гледаме разтоварвайки се, малките попиват всяка дума ,ситуация, конфликт, сълза и усмивка. „Ледена епоха 3” ще стане любим на харесалите „Разтопяването” и „Единицата”, заради прецизното отношение към детайла и изключителната палитра от емоции и движения, с които е обогатена рисунката.

Впечатлителните моменти са наистина много – любовният танц между Страт и Страте - нейните гримирани очи и неговата увиснала уста, „майчинският инстинкт” на Сид, изражението на очите на катерицата – леко присвити от ужаса и отворената му с писък муцуна от непредполагаемото усещане за кола маска, която неговата любима му прави и т.н и т.н.

Ледена епоха 3” е смешно удоволствие за малки и големи. Мили родители, подарете си това семейно и зареждащо приключение. И дано да има повече такива филмчета, на които да водите вашите съкровища, за да не остава време те да стоят пред телевизора. Защото едва ли има нещо по-неполезно (освен мазната и въглехидратна храна) от глупавите сериалчета, които могат до доведат до зомбиране и антимисловна дейност на децата ви.
Още новини:
Хю Джакман ще е бодигард на Майли Сайръс
Новият Батман ще е с Джони Деп?
Оскарите с нови правила
Сбогом!
"Късо съединение 2009" представя Аньес Варда
PC играта "Uncharted: Drake's Fortune" също на голям екран
Погребението на Фосет ще е в тесен кръг

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното

2 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
behwolf Неутрално
1 25.11.2010, 01:44
Оценка: 1
1 гласа

винаги ще се смея докато гледам ледена епоха

 
 
 
lus Весело
2 13.11.2010, 02:35
Оценка: 1
1 гласа

 
 

За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg