Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Кога започват снимките на третата част от поредицата “G.I. Joe”?

Кога започват снимките на третата част от поредицата “G.I. Joe”?
Кога започват снимките на третата част от поредицата “G.I. Joe”?
Cinefish.bg

Филми
Кога започват снимките на третата част от поредицата “G.I. Joe”?

23.06.2014, 11:11  |   Видяна: 2240  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Веднага след успешния премиерен уикенд на “G.I. Joe: Ответен удар” от компанията Парамаунт Пикчърс оповестиха, че планират да продължат екшън-поредицата с поне още един филм.

Режисьорът на “Ответен удар” Джон Чу отказа да работи по третата част, но за радост на феновете Дуейн Джонсън – Скалата потвърди нееднократно намерението си да изиграе за втори път главната роля на войника Марвин “Roadblock” Хинтън.
Към Джонсън се очаква да се присъедини отново и Брус Уилис, но поне за момента няма официално потвърждение от страна на продуцентите.

Първоначално беше обявено, че снимките на “G.I. Joe 3” ще стартират през 2014-та година, но появилите се проблеми със сценария и напускането на режисьора Джон Чу забавиха значително подготвителната работа по лентата.

Все пак продукцията продължава да бъде един от приоритетните бъдещи проекти на Парамаунт Пикчърс. По думите на продуцента Лоренцо ди Бонавентура (“Трансформърс”) ако всичко протече по план старта на снимките ще бъде даден в началото на 2015-та година.

Ди Бонавентура: “От скоро водим разговори с няколко режисьори, които смятаме, че са правилни за този проект. Но в момента и ние не знаем кой точно ще поеме режисурата. Ще започнем да снимаме в началото на 2015-та година – най-вероятно през февруари или март. В момента преговаряме със сценарист и се надявам, че в най-скоро време ще разполагаме със завършена история.”

Ди Бонавентура също така добави, че героя на Дуейн Джонсън ще бъде “значително по-доразвит” в третата част, а освен него на екран ще бъдат представени и няколко други персонажи от вселената на “G.I. Joe”, които се радват на огромна популярност сред феновете (техните имена все още не се разкриват).

Познатите актьори от “G.I. Joe: Ответен удар” Ди Джей Котрона и Ейдриан Палики най-вероятно също ще се присъединят към вече потвърдения Дуейн Джонсън.

До няколко месеца ще стане ясно кой ще работи по сценария на “G.I. Joe 3” и кой ще поеме режисурата на лентата.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg