Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Стартира месец на Африка по Animal Planet

Стартира месец на Африка по Animal Planet
Animal Planet ще излъчи у нас 4 премиери през месеца, посветен на Африка
Cinefish.bg

Филми
Стартира месец на Африка по Animal Planet

28.05.2009, 14:54  |   Видяна: 5094  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Каналът кани телевизионните зрители на пътешествие из континента с 4 премиери

Този юни Animal Planet кани българските зрители да се запознаят с атмосферата на Африка. 4 премиери ще представят на българите интересни истории и факти от черния континент. Само през юни любителите на животните се отправят към африканския бряг за едно интригуващо пътешествие и много забавления.

Още в началото на лятото аудиторията на Animal Planet у нас ще има възможност да се запознае отблизо с обитателите на далечните африкански земи и да усети духа на най-топлия континент на Земята. Благодарение на премиерите, всеки може да проследи любопитни моменти от живота на едни от най-интересните африкански обитатели.

Предаванията ще запознаят зрителя със света на Африка и ще покажат как едни от най-интересните африкански видове отглеждат малките си и се борят за оцеляване. Месецът на Африка е едно пътешествие за любителите на екзотични животни към необятните джунгли, планини и савани.

Animal Planet ще излъчи у нас следните 4 премиери, част от месеца на Африка:

„Островът на хиеновите кучета” – понеделник 1-ви юни в 21:00 ч.

„Островът на хиеновите кучета” е история, показваща емблематичните образи на живота. Предаването следва пътя на двама изследователи – Грег Рейсмюсен и Питър Блинстън, които работят заедно повече от 10 години. И двамата са водени от една обща стаст – да спасят едно от най-непознатите животни в света – африканското хиеново куче.


„Лъвове и гиганти” - понеделник 8-ми юни в 21:00 ч.

„Лъвове и гиганти” е история за няколко лъвици, отделили се от стадото и група слонове, които са принудени да напуснат обитаваната от тях област в Ботсвана и се отправят на север. Изправени пред много предизвикателства, тези стари противници, се отправят на пътешествие, в което се борят за оцеляване.

„Вкъщи има носорог!” – четвъртък 18-ти юни в 21:00 ч.

Собствениците на сафари парк, Джуди и Джон Травърс, са посветили живота си на опазването на черните носорози в западната част на Зимбабве. Този очарователен филм изследва  необикновенната връзка на семейство Травърс и осиновеното бебе носорог -Тейтенда , което семейстовото приютява през 2007 г. след инцидент с бракониери.

Този трагичен обрат на събитията оставя сами  бебето носорог, малко глиганче и една хиена. Така Джуди поема тежката задачата да ги отгледа в собствения си дом. Това е удивителната история за необичайна комбинация от домашни любимци и една жена, твърдо решена да спаси тези уникални създания.

„Невероятни пътешествия със Стив Ленард” – събота 13-ти юни в 22:00 ч.

Ветеринарният лекар Стив Ленард следва животните, докато те мигрират. Използвайки сателитни технологии, за да ги проследи и изучи техните действия, той се опитва да обясни причините, които се крият зад тези пътувания.

Разчитайки на собствените си умения за оцеляване, мигриращите животни прекосяват най-негостоприемните местности на Земята. Това са истории, случващи се навсякъде по света, изпълнени с истински приключения, живописни природни гледки и пейзажи. В специалните африкански епизоди Стив следва хиеновите кучета, които прекосяват цялата савана.

Animal Planet е единственият канал у нас, който показва истински истории от животинския свят. Динамиката и характерните особености на различните животни са пресъздадени чрез богата гама от жанрове. Историите разказват както за дивите животни, така и за домашни любимци. Основната аудитория на канала са зрители на възраст между 25 и 54 години. Animal Planet се излъчва у нас с български субтитри.

Още новини:
Нови тапети от филма "Year One"
Първи кадри от "The Last Airbender"
Снимат предисторията на Лара Крофт
Ал Пачино ще се превъплъти в д-р Смърт
Започнаха снимките на новия Джеймс Бонд, Даниел Крейг отново ще спасява света
„Източни пиеси” след Кан
Рангел Вълчанов с македонска филмова награда
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното

1 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
behwolf Неутрално
1 26.11.2010, 02:19
Оценка: 0
0 гласа

анимиал са върха

 
 

За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg